Bizalmi szavazás lesz a kormányról június 7-én

„Egy olyan kormány ül ma az ország nyakán, szívja el az életerőnket, emészti fel a jövőnket, amelyet soha senki, semmire nem választott meg, és egy olyan szocialista párti megszorítócsomagot akarnak lenyomni az emberek torkán, amelyre senki nem hatalmazta fel őket”. Ilyen helyzetben minden szavazás bizalmi szavazás. Magyarországon tehát bizalmi szavazás lesz a mostani kormányról és megszorítócsomagjáról június 7-én– jelentette ki az Európai Néppárt kongresszusán Orbán Viktor.

Magyarország eurózónához való mielőbbi csatlakozását sürgeti Orbán Viktor. A Fidesz elnöke szerint enélkül nehéz lesz kijutnia hazánknak a válságból. Varsóban, az Európai Néppárt kongresszusán Orbán Viktor azt mondta: hazánk már odáig jutott, hogy a magyaroknak „sok szenvedésen” kell keresztülmenniük, és a szűkebb közép-európai térség országai sem vállalnak közösséget velük.

A kongresszuson elfogadták a néppárt választási programját: „Se szocializmus, se neoliberalizmus, hanem egy szabadságra és felelősségre épülő szociális piacgazdaság megteremtése” címmel. Orbán Viktor szerint a június 7-ei választás Magyarországon bizalmi szavazás a mostani kormány megszorító intézkedéseiről.

„A magyarországi EP-választás erősen belpolitikai természetű lesz” – fogalmazott a polgári kormány miniszterelnöke. „Egy olyan kormány ül ma az ország nyakán, szívja el az életerőnket, emészti fel a jövőnket, amelyet soha senki, semmire nem választott meg, és egy olyan szocialista párti megszorító csomagot akarnak lenyomni az emberek torkán, amelyre senki nem hatalmazta fel őket” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az Európai Néppárt alelnöke úgy látja: „ilyen helyzetben minden szavazás bizalmi szavazás. Magyarországon tehát bizalmi szavazás lesz a mostani kormányról és megszorítócsomagjáról. Ha nem megyünk el választani, ha nem jelentjük be, hogy elegünk volt, nem vonjuk meg a bizalmat a kormánytól, akkor a kormány meg fog erősödni, végre fogja hajtani azt a programot, amely kárára van Magyarországnak és amely sok tízezer munkahely megszűnéséhez vezet. Ezt a munkahelyellenes politikát, amelyet a kormány folytat, meg kell állítani. Erre jó alkalom az európai parlamenti választás”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!