Bokrossal újabb kétes hírű politikus csatlakozott a Gyurcsány-koalícióhoz

Nagy büszkén hirdetik a baloldal pártjai, hogy immár Bokros Lajos is csatlakozik az ellenzéki erőkhöz. Emlékezzünk csak, a jelenleg magát konzervatívnak aposztrofáló Bokros Lajos, a szocialista Horn Gyula kormányában olyan családellenes intézkedéseket vezetett be gazdasági indokokra hivatkozva, amely százezrek életét keserítette meg.

Most ismét megtalálva elvbarátait csatlakozik ahhoz a koalícióhoz, amely Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Mesterházy Attila és Fodor Gábor nevével fémjelezve újra visszahozná a nokiás dobozok világát, a megszorítások bevett gyakorlatát és a magyar családok kiszolgáltatottságát.

Az egykor megszorító csomagokkal "kedveskedő" politikus bizonyossá teszi mindenki számára: ha a baloldalra szavaznak az áprilisi választásokon, nem kell adókedvezményeken, családi pótlékon, gyes-en, gyed-en gondolkodni, úgysem hagynának sokat a gyermekeket nevelőknél.

A KDNP bízik benne, hogy mindenki számára egyértelmű, az önmagát megújultnak hazudó érdekszövetség nem a társadalom, hanem azon baloldali politikusok érdekében állt ismét össze, akik mindennapi erkölcsi mércéjébe a legnagyobb természetességgel fér bele a nemrégen még az MSZP második emberének számító Simon Gábor eltitkolt százmillióinak átláthatatlan világa.  

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!