Csak fideszes politikusok a legnépszerűbbek között

A Századvég-Forsense felmérése szerint a népszerűségi lista első hét helyén hat Fidesz-politikus található, az első Kósa Lajos (63 pont). A lista utolsó öt helyén három szocialista és két SZDSZ-es politikus áll, az utolsó Gyurcsány Ferenc. Dávid Ibolyáéval azonos a népszerűsége Morvai Krisztinának (41 pont).

A fideszes politikusok népszerűsége növekedett, míg a szocialistáké csökkent júniusban az előző negyedévhez képest. A népszerűségi lista első hét helyén hat Fidesz-politikus található – az első helyen Kósa Lajos (63 pont), Debrecen polgármestere áll –, az egyetlen kivétel a második helyen álló Sólyom László köztársasági elnök – olvasható a Századvég-Forsense felmérésében. Orbán Viktor népszerűsége nyolc ponttal emelkedett az elmúlt három hónapban (56 pont).

A népszerűségi lista utolsó öt helyét három szocialista és két SZDSZ-es politikus foglalja el, Gyurcsány Ferenc 29 ponttal a lista utolsó helyezettje. A kormánypártiak közül a legnépszerűbb politikus továbbra is Szili Katalin házelnök, azonban a másodikról a nyolcadik helyre esett vissza, hozzá hasonló mértékű visszaesést könyvelhetett el Fodor Gábor is.  Dávid Ibolyáéval azonos a népszerűsége a Jobbik EP-képviselőjének, Morvai Krisztinának (41 pont).

Az előző negyedévhez képest a Fidesz politikusainak rokonszenvindexe 2 pontot emelkedett és a százas skálán elérte az 51-es szintet, az MSZP-s politikusok népszerűsége azonban egy ponttal csökkent, jelenleg 37 ponton állnak, a különbség 14 pont. Összességében a politikai elit népszerűsége továbbra is rosszabb a közepesnél, igaz júniusban a népszerűségi index hat politikusnál már meghaladta a közepes értéket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!