Egy jobban működő ország

Egy sikeresebb, jobban működő Magyarország képét vázolta fel Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében. A Kereszténydemokrata Néppárt egyetért azzal a helyzetelemzéssel, miszerint szövetségben a Fidesszel sikerült olyan kormányzatot biztosítani az országnak az elmúlt ciklusban, amely mind belső, mind külső fenyegetettség idején is stabilan helyt állt – gondoljunk csak az árvízre, a vörösiszap-katasztrófára vagy hazánk ellen külső erők nyomásgyakorlására.

Minden magyar ember sikere, hogy helyre állt a munka becsülete, hogy csökkent a rezsi és hogy már a magyar családok helyzete is össze nem hasonlítható a négy évvel ezelőttihez képest.

A KDNP bízik abban, hogy a tavaszi választásokon újra bizalmat kap a jobbközép pártszövetség és valóban befejeződhet a posztkommunizmus lezárásának túlságosan is hosszúra nyúlt időszaka. Egy büszke, önmagában hinni tudó és az elért eredményeit megvédeni szándékozó, avagy egy önállótlan, szolgamentalitású Magyarország közötti választás lesz a tét az áprilisi voksoláson.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!