Egyre gátlástalanabb csalók tűnnek fel, Pécsett álfideszesek megfenyegettek egy idős hölgyet

Továbbra is többen élnek vissza a Fidesz-KDNP népszerűségével, és gyűjtenek a pártszövetség nevében úgy ajánlószelvényeket, hogy nem rendelkeznek a Fidesz-KDNP szövetség megbízólevelével.Döbbenetes történetről számolt be a KDNP, és az IKSZ Pécs Városi Szervezete.

Pénteken Pécsett, a Táncsics Mihály utcában egy idős asszonynak tűnt fel két gyanús alak, majd miután utánuk ment, hogy igazoltassa őket, a két fiatalember az igazolvány felmutatása helyett fenyegetőzni kezdett, távozásra szólította fel a nőt. A hölgynek azért szúrtak szemet a fiatalok, mert csütörtökön a KDNP ifjúsági társszervezetének, az IKSZ-nek az aktivistái már egyszer megkeresték, és megígérték, hogy a szombati napon visszamennek ajánlószelvényeiért, így feltűnt, hogy egy másik időpontban, két másik fiatal gyűjt kopogtatócédulát ugyanabban az utcában, Fidesz-KDNP színekben.  

Több gyanús esetet jelentettek már a segítők, és a választópolgárok egyaránt Pécsett, ezért ismételten hangsúlyozzuk, hogy a Fidesz-KDNP nevében kizárólag a Kubatov Gábor pártigazgató által aláírt megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjthetnek ajánlószelvényt. Arra kérjük ezért a választópolgárokat, hogy csak ezen dokumentumokat felmutató aktivistáknak adják át kopogtatócédulájukat.

Meier Tivadar, a KDNP Pécs Városi Szervezetének titkára,
az IKSZ pécsi elnöke
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!