Elsöprő többség utasítja el a kötelező betelepítési kvótát

Még a kormánypártinak semmiképp sem nevezhető Republikon Intézet által végzett felmérés is azt mutatja, hogy a magyarok döntő többsége elutasítja a kötelező betelepítési kvótát.

A kvótareferendumról kérdezte a szavazókat a Republikon Intézet. Kutatási eredményeik azt mutatják, hogy érvényes is lehet az október 2-án esedékes népszavazás. A választókorú népesség 42 százaléka biztosra ígéri részvételét, további 27 százaléka pedig saját állítása szerint valószínűleg részt vesz majd a népszavazáson. Saját pártja hivatalos álláspontjával szembemenve még a baloldali szavazók jelentős része is úgy nyilatkozott, hogy elmenne szavazni, és a többi választótól az igen/nem szavazatok arányában sem különböznek érdemben.

A Fidesz-KDNP-s kormányt preferáló megkérdezettek körében gyakorlatilag egyhangú a „nem” opciót választók, tehát a kötelező betelepítést elutasítók aránya (92 százalék), de a magukat Jobbik-szimpatizánsnak mondók (86 százalék) és a baloldali-liberálisok többsége (60 százalék) is nemmel szavazna a betelepítési kvótára.

A teljes népességben és a szavazáson részvételüket ígérők között egyaránt mindössze hét százalék azok aránya, akik az „igen” opciót választanák, vagyis támogatnák, hogy arra lehessen kötelezni Magyarországot, hogy migránsokat fogadjon be.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!