Fodor Gábor tovább ködösít

A Kereszténydemokrata Néppárt köleményben hívta fel Fodor Gábor még hivatalban lévő SZDSZ elnök figyelmét, hogy ellentétben azzal, amit napirend előtti felszólalásában állított: nem szélsőjobboldali elemek fütyülték ki Göncz Árpádot 1992. október 23-án, hanem a köztársasági elnök `56-os harcostársai.

„Ez a tény Magyarországon ma már minden kultúrlény előtt ismert.

Ismert, hiszen az `56-osok számtalanszor világossá tették: ők fütyültek, mivel Göncz Árpád az úgynevezett igazságtételi törvényt nem volt hajlandó aláírni.

De nyilatkozott erről Bodrácska János Budapest akkori rendőrfőkapitánya is. Ennek lényege, hogy a füttykoncerttel egyidőben árpádsávosok nem voltak jelen a téren. A néhány színházi jelmezbe bújtatott figurát már korábban elvezette a rendőrség.

Végezetül pedig Fodor Gábor figyelmébe ajánljuk Györgyi Kálmán akkori főügyész titkosított jelentését, amely szintén ellentmond annak, amit Fodor Gábor továbbra is feltételezni szeretne az egykori eseményekről.  Ezt pedig a titkosság ellenére onnan lehet tudni – mielőtt az SZDSZ elnök rendőrért kiáltana – hogy a Népszava korabeli száma idézett a főügyészi jelentésből, amit sem akkor, sem pedig azóta sem cáfolt senki, sőt a Népszavát sem perelték be államtitok sértésért.

Két eset lehetséges. Fodor Gábor vagy nincs tisztában a fentiekkel, vagy pedig továbbjátssza azt a játszmát, amelyet – egyébként nagyon helyesen – a választók június 7-én 2 százalékkal jutalmaztak.

Fodor Gábor parlamenti képviselő. Ha a valóságra kíváncsi lenne, minden bizonnyal szerezhetne jogosultságot arra, hogy a titkosított jelentésbe betekintsen. A magyar társadalom díjazná, ha befolyását latba vetve kezdeményezné a titkosítás feloldását. Ezzel is közelebb kerülnénk ahhoz, hogy a Parlamentben ne lehessen hazudni” – áll a kommünikében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!