Folyamatos aláírásgyűjtés a biztonságosabb Magyarországért

A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt továbbra is várja mindazok aláírását Sopronban is, akik így is szeretnék kifejezni azt, hogy egy biztonságosabb Magyarországot szeretnének a büntető törvénykönyv szigorításával.

A köztereken zajló aláírásgyűjtés azt a célt szolgálja, hogy demokratikus módon gyakoroljanak nyomást az Országgyűlésre annak érdekében, hogy a parlament tűzze napirendre a büntető törvénykönyvhöz benyújtott Fidesz-javaslatot – mondta Firtl Mátyás, a megyei közgyűlés alelnöke, a KDNP országgyűlési képviselője,  a mai aláírásgyűjtés alkalmával, amely a jövő héten is folytatódik Sopron közterein. A cél, hogy az erőszakos bűncselekmények visszaeső elkövetői a jelenleginél szigorúbb büntetést kapjanak.

A támogatói nyilatkozaton ez áll: ,,...támogatom, hogy az Országgyűlés vegye napirendjére, és fogadja el a Fidesz által kezdeményezett Három Csapás törvénytervezetet. A Három Csapás rendkívül szigorú – a legtöbb esetben életfogytig tartó - börtönbüntetéssel sújtaná mindazokat, akik három súlyos, erőszakos bűncselekményt követnek el. Ez a törvény alkalmas a bűnözők elrettentésére, így jelentősen növeli minden törvénytisztelő ember biztonságát.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!