Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is felelős a kialakult válságért

Matolcsy György szerint Magyarország a tízszázalékos gazdasági visszaesés irányába halad; erről a Fidesz országgyűlési képviselője a Fidelitas konferenciáján beszélt szombaton Budapesten. Járai Zsigmond ugyanitt arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is felelős a Magyarországon kialakult mély válságért.

Magyarország a jelenlegi, hozzá nem értő kormány irányításával a tízszázalékos gazdasági visszaesés irányába halad, és a munkanélküliség elérheti a 12-15 százalékot – mondta az Mtolcsy György a Fidelitas, a Kockára tett jövő címmel megrendezett konferenciáján. Bajnai Gordon miniszterelnökről azt mondta: „rossz szakember”, hiszen az elmúlt 2,5-3 évben kudarcot vallott mint gazdasági miniszter.

Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon mellett a pénzügyminiszterek, így Draskovics Tibor és Veres János, de gazdasági miniszterként Kóka János is felel a mára kialakult helyzetért – fejtette ki Járai Zsigmond. A volt jegybankelnök szerint a bankárok között is meg lehet találni a felelősöket. Járai a kilábalással kapcsolatban azt mondta: nem csak a költségvetési egyensúly helyreállítására kell figyelni, a gazdasági növekedés beindításához az adók drasztikus csökkentésére van szükség.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!