Harrach Péter a kvótanépszavazásról

A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője, Harrach Péter a Kossuth Rádió „180 perc" című műsorában fejtette ki véleményét a kvótanépszavazásról. A politikus szerint a magyar emberek pontosan tudják, miről szól ez a népszavazás: az Európai Unión belül, annak egyenjogú tagjaként szeretnénk élni a közvetlen véleménynyilvánítás demokratikus jogával egy olyan kérdésben, amely nemcsak az ország, de az egész kontinens jövőjét meghatározhatja.



A KDNP frakcióvezetője szerint a népszavazás kimenetele mindenképpen hatással lesz az Európai Unió közösségének egészsére, és a környező országokra is. A kereszténydemokrata politikus arra kér mindenkit, hogy ne pártpolitikaként kezeljék a kvótanépszavazást, hanem tekintsék nemzeti ügynek a nemzeti ügyet, hiszen a magyar lakosság 84%-a egyetért a kormánnyal abban, hogy nem kíván erőszakkal betelepített migránsokkal együtt élni. Harrach Péter optimistaként úgy véli, hogy az emberek tudják azt, hogy el kell menni szavazni.

Az interjú ide kattintva hallgatható meg.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!