Hollik István lett az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség új elnöke

Hollik István eddigi alelnököt választották az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) új elnökévé a szervezet országos küldöttgyűlésén. A Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának tájékoztatása szerint a határon túli partnerszervezetekkel kibővített küldöttgyűlésen Stágel Bence, volt országgyűlési képviselő lemondása miatt megüresedett elnöki pozícióra nagy többséggel választották meg Hollik Istvánt.

Az új elnök beszédében elmondta, hogy az IKSZ fiatalos lendületét és az értékalapú közösségi szellemiséget kell továbbvinni. Ez a jelenlegi elnökség és Gaal Gergely országgyűlési képviselő, elnökhelyettes segítségével valósítható meg.  

Az ülésen szó esett a következő időszak kampányfeladatairól is - írták a közleményben, hozzátéve, hogy a három betöltetlen alelnöki pozícióra is választottak küldötteket.   

Elmondta, hogy a Kúria várhatóan több lépcsőben hoz majd döntést, a végleges álláspontjának kialakítását március végére, április elejére várják.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!