Interpellációk, kérdések – Az állam elhagyta őrhelyét!

Milyen tényezők vezettek a veszprémi tragédiához? Ön részese lesz-e az önrész csökkentésének? Van-e még tekintélye a rendőrségnek? Ennyit ér a magyar diplomácia? Megalázott emberek tízezrei az utcán! Kísértet járja be Európát. A homoktövisek az égig érnek? A VPOP mindent visz? Valahányszor föltör a köznép gondját-baját orvoslás reményében feltáró bármily ellenzéki panasz általában leszavazásra ítéltetik. Nem kell jóstehetség hozzá: ezúttal sem lesz másként. – Mégis! Régi igazság: „ki nem lázad fel a rossz ellen, az elkerülhetetlenül a részévé válik...” Íme a hétfői ülésre tervezett interpellációk és kérdések.

 
Interpellációk
 
NAVRACSICS TIBOR (Fidesz): „Milyen tényezők vezettek a veszprémi tragédiához?" címmel  - az igazságügyi és rendészeti miniszterhez.
 
KIS PÉTER LÁSZLÓ (MSZP): „Stratégiai cikkünk az élelmiszer, egyenlő esélyek, tisztességes szabályok, minél több magyar élelmiszert az üzletekbe!" címmel - a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez.  
 
FIRTL MÁTYÁS (KDNP): „Ön részese lesz-e az önrész csökkentésének?" címmel - a  nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterhez. 
 
KATONA KÁLMÁN (MDF): „A nagyvízi meder kijelöléséről" címmel – a környezetvédelmi és vízügyi miniszterhez.
 
GULYÁS JÓZSEF (SZDSZ): „Nemzetközi egyezményt és emberi méltóságot sértő sterilizáció ügyében a Magyar Állam miért nem hajlandó lépni, kompenzálni?" címmel – a  miniszterelnökhöz.
 
KONTRÁT KÁROLY (Fidesz): „Az állam elhagyta őrhelyét!" címmel - az igazságügyi és rendészeti miniszterhez. 
 
RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): „Elégedett-e a Kormány büntetőpolitikájának eredményeivel?” címmel – az igazságügyi és rendészeti miniszterhez. 
 
NYITRAI ZSOLT (Fidesz): „Van-e még tekintélye a rendőrségnek?" címmel – az  igazságügyi és rendészeti miniszterhez. 
 
V. NÉMETH ZSOLT BEBES ISTVÁN, (Fidesz): „Ennyit ér a magyar diplomácia?" címmel – a külügyminiszterhez. 
 
BERNÁTH ILDIKÓ (Fidesz): „Botrányos bánásmód - megalázott emberek tízezrei az utcán!” címmel – a szociális és munkaügyi miniszterhez. 
 
MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): „Vitt is ajándékot meg nem is? - Avagy hogyan kíván segíteni a kormány az emberek hitelkönnyítési problémáin?" címmel – a pénzügyminiszterhez. 
 
PÁNCZÉL KÁROLY (Fidesz): „Pályázat, írás- és olvasásképesség fejlesztése - csak tehetősebbeknek jeligére?" címmel – az oktatási és kulturális miniszterhez. 
 
SZATMÁRY KRISTÓF (Fidesz): „Alacsonyan szállnak a darvak, és a vasmadarak is?" címmel – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez. 
 
Kérdések
 
TÓTH GYULA (MSZP): „A négy az csak három?" címmel – a környezetvédelmi és vízügyi miniszterhez.
 
ÉKES ILONA (Fidesz): „Kísértet járja be Európát..." címmel – az igazságügyi és rendészeti miniszterhez.  
 
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): „A homoktövisek az égig érnek?" címmel – a  környezetvédelmi és vízügyi miniszterhez.  
 
VINCZE LÁSZLÓ (Fidesz): „Mit kíván tenni annak érdekében, hogy a hazai élelmiszer-fogyasztók biztonságos, egészséges élelmiszerhez jussanak?" címmel – a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez.   
 
TÓTH FERENC (Fidesz): „Esélyegyenlőség szóban, avagy miért nem tartja be a kormány a romákkal szembeni kötelezettségeit?" címmel – a szociális és munkaügyi miniszterhez.   
 
TILKI ATTILA (Fidesz): „A VPOP mindent visz?" címmel  - az igazságügyi és rendészeti miniszterhez.   
Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!