Interpellációk, kérdések – Új kormány, régi szokások!

Szilvásy György vigyáz rájuk? Mikor fognak csökkenni a lakossági energiaárak? A kormány egyik kézzel ad, a másikkal elvesz! Miért bünteti a szocialista kormány a kisgyermekes édesanyákat? Eső után köpönyeg! Ki az illetékes? Hátrányos helyzetben a kórházi betegek!Oktatáspolitika vagy falurombolás?

Valahányszor föltör a köznép gondját-baját orvoslás reményében feltáró bármily ellenzéki panasz, általában leszavazásra ítéltetik. Nem kell jóstehetség hozzá: ezúttal sem lesz másként. - Mégis! Régi igazság: „ki nem lázad fel a rossz ellen, az elkerülhetetlenül a részévé válik...”

Íme a hétfői ülésre tervezett interpellációk és kérdések.

Interpellációk

RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): „Jó kezekben vannak a Vagyonkezelő munkatársainak személyes adatai, mert Szilvásy György vigyáz rájuk?" címmel - a pénzügyminiszterhez.

TUKACS ISTVÁN (MSZP): „Húzóágazatunk-e az élelmiszer feldolgozás?" címmel – a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez.

MOLNÁR BÉLA (KDNP): „Mikor fognak csökkenni a lakossági energiaárak?" címmel – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez.

SZATMÁRY KRISTÓF (Fidesz): „A kormány egyik kézzel ad, a másikkal elvesz!" címmel – a pénzügyminiszterhez.

BERNÁTH ILDIKÓ (Fidesz): „Miért bünteti a szocialista kormány a kisgyermekes édesanyákat?" címmel – a szociális és munkaügyi miniszterhez.

GRUBER ATTILA (Fidesz): „Gyanús eladások!" címmel – a külügyminiszterhez.

BENCSIK JÁNOS (Fidesz): „Mit tesz a Kormány a Vértesi Erőmű Zrt. 2100 munkahelyének megőrzése érdekében?" címmel – a pénzügyminiszterhez.

SZALAY FERENC (Fidesz): „Mi lesz a szolnoki MÁV Kórházzal?" címmel – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez.

BABÁK MIHÁLY (Fidesz): „Itt a megoldás, hol a megoldás?" címmel – a pénzügyminiszterhez.

TURI-KOVÁCS BÉLA (Fidesz): „Eső után köpönyeg!" címmel – a miniszterelnökhöz.

Kérdések

TÓTH JÓZSEF (MSZP): „Jogszerűen jár-e el a Magyar Államkincstár?" címmel – a pénzügyminiszterhez.

NÓGRÁDI ZOLTÁN (Fidesz): „Ki az illetékes, hogy kevesebb támogatást kapunk a 4-es metróra?" címmel – a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterhez.

BÉKI GABRIELLA (SZDSZ): „Miért vannak hátrányos helyzetben a kórházi betegek?" címmel – az egészségügyi miniszterhez.

BECSÓ ZSOLT (Fidesz): „Átütő siker, vagy újabb botrány Bátonyterenyén?" címmel – a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszterhez.

ERDŐS NORBERT (Fidesz): „Oktatáspolitika vagy falurombolás?" címmel – az oktatási és kulturális miniszterhez.

SPIÁK IBOLYA, (Fidesz): „Füstbe ment jövőkép?" címmel – az egészségügyi miniszterhez.

FEHÉRVÁRI TAMÁS (Fidesz): „Miért lehetetlenítik el a megújuló energiák felhasználását?" címmel – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez.

TILKI ATTILA (Fidesz): „Új kormány, régi szokások!" címmel – az igazságügyi és rendészeti miniszterhez. V.

NÉMETH ZSOLT (Fidesz): „Miért kell fizetni útdíjat azért, ha a város egyik utcájából át akarunk menni egy másik utcába?" címmel – a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez.

KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF (Fidesz): „Milyen intézkedésekkel kívánja elősegíteni az FVM a hazai gazdatársadalom korösszetételének optimális irányba történő megváltoztatását?" címmel – a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszterhez.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!