Közösségi rendezvények vendége volt hétvégén Harrach Péter [+galériák]

Szombaton Püspökhatvanban rétesfesztivált rendeztek, a nőtincsi tavon pedig kajakversenyre várták a Duna-kanyar és fővárosi egyesületek versenyzőit. A rendezvények díszvendége Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, a váci térség országgyűlési képviselője volt, aki feleségével, Csilla asszonnyal örömmel tett eleget a meghívásoknak. Tekintse meg a rendezvényeken készült fotógalériáinkat!

Püspökhatvan lakói meghívásának örömmel eleget téve szombaton rétesfesztiválon vett részt Harrach Péter, a térség országgyűlési képviselője feleségével, Csilla asszonnyal. A fesztivál szervezői színes zenei- és hagyományőrző programokkal kedveskedtek a rétesrajongóknak.

A rétesfesztivál fotógalériája

Püspökhatvani Rétesfesztivál Harrach Péterrel

A Váci Kajak-Kenu Baráti Kör Egyesület Nőtincsi Szakosztálya síkvízi kajakversenyt rendezett a Duna-kanyar és fővárosi egyesületek részvételével.

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője és Csilla asszonnyal örömmel tett eleget a kajakosok meghívásának. Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó és Wichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes is emelte részvételével a rendezvény fényét.

A versennyel a rendezők célja nem csak az volt, hogy megismertessék a környező települések lakóival a kajak sportágat, hanem, hogy megismertessék az Magyar Kajak-Kenu Szövetség vezetőivel, és a többi egyesület sportolóival a nőtincsi tó megfelelő adottságait a versenyzésre és az edzőtáborozásra.

A tavon lehetőség nyílt vízi biciklizésre, csónakázásra, motorcsónakázásra, a parton kézműves sátor és kalandpark várta a gyermekeket.

A kajakverseny fotógalériája

Harrach Péter adta át a díjakat a nőtincsi kajakverseny győzteseinek

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!