KDNP: a választások megszervezése az MSZP kezében volt

Az országgyűlési választások megszervezése a Magyar Szocialista Párt (MSZP) kezében volt – reagált Halász Zsuzsa, a Kereszténydemokrata Néppárt szóvivője hétfőre virradó éjszaka a kormányszóvivő választási eljárásról szóló törvény módosításával kapcsolatos állításaira. Halász Zsuzsa felhívta a figyelmet arra, hogy a választási törvényben az is szerepel, egy szavazókörbe 600-1200 voksolót lehet besorolni.

Miután a választások megszervezése az MSZP kezében volt, nekik kellett volna gondoskodni a szavazóhelyek felosztásáról, a megfelelő személyzet és infrastruktúra biztosításáról. Azt is pontosan látniuk kellett volna, hányan jelentkeztek be máshová szavazni – fűzte hozzá a KDNP szóvivője.

Szollár Domokos vasárnap késő este arról beszélt, hogy Salamon László (KDNP) képviselő ragaszkodott ahhoz az választási eljárásról szóló törvény módosításának ötpárti egyeztetésén, hogy bekerüljön a jogszabályba: egy településen csak egy szavazókörben lehessen igazolással szavazni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!