A KDNP a tőkével szemben a munka értékét ismeri el

A Kereszténydemokrata Néppárt Országos Választmánya teljes felhatalmazást adott Semjén Zsolt pártelnöknek a Fidesszel való választási szövetségi megállapodás megkötésére. A Fidesz és a KDNP közös eredményes szövetségi munkáját értékelve Semjén Zsolt, az Országos Választmány ülésén hangsúlyozta, hogy a KDNP olyan keresztény-szociális párt Magyarországon, amely a tőkével szemben a munka értékét ismeri el.

A magyar baloldal bűneként említette, hogy mára Magyarországon olyan helyzet alakult ki, hogy a baloldal értékeit a hagyományos nemzeti keresztény jobboldal tudja csak képviselni.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke rámutatott, hogy az érdem és a teljesítmény szerint való előmenetel olyan keresztény érték, amelyhez ragaszkodni kell, mert teljesítmény nélkül csak a szocializmus volt működtethető. Magyarországnak állnia kell a versenyt, ehhez pedig teljesítmény kell, az emberek érdemeinek és a gyermekvállalásnak az elismerése, az adórendszerrel és a családi adókedvezményekkel együtt.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!