Ki kell vizsgálni a privatizációs ügyleteket

A Nemzeti Zarándoklat résztvevői a privatizációs ügyletek kivizsgálását követelik. A pártelnök teljesen egyetért a követeléseikkel, ő maga is elszámoltatást akar. Semjén Zsolt heti interjújában elmondta: Baka András biztosította őket arról, hogy az általuk kifogásolt személyek nem jutnak szerephez a továbbiakban.

A KDNP képviselőcsoportját meggyőzte Baka András, így az államfő jelöltje megszerezte a kereszténydemokraták támogatását. Semjén Zsolt heti interjújában elmondta: Baka András biztosította őket arról, hogy az általuk kifogásolt személyek nem jutnak szerephez a továbbiakban.

Az MSZP prominensei egyre többet beszélnek az előrehozott választásokról, melyre azonban szerintük csak a költségvetés elfogadása után van lehetőség. Semjén Zsolt szerint itt nyilván további privatizációs umbuldák előkészítéséről van szó, másrészt vélhetően titkos paktum van az IMF-el.

A Nemzeti Zarándoklat résztvevői a privatizációs ügyletek kivizsgálását követelik. A pártelnök teljesen egyetért a követeléseikkel, ő maga is elszámoltatást akar.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!