Más irányba mutató pogram kellene

Az új kormány programja valójában munkahelyellenes, amelynek elhibázott az iránya – mondta az RTL Híradónak adott keddi exkluzív interjújában Orbán Viktor. A Fidesz elnöke szerint Egy más irányba mutató programot kell elfogadn, mert ha a meghirdetett intézkedésket a kormány végrehajtja, akkor Magyarországon újabb kétszázezer ember munkahelye kerül veszélybe.

A Fidesz programja ennek éppen ellenkezője, amelynek középpontjában munkahelyek teremtése áll – mondta a Fidesz elnöke kedden az RTL Híradónak, miután tárgyalt a Magyarországon szolgálatot teljesítő uniós nagykövetekkel.

Egyértelműen adócsökkentésre lenne szükség Orbán Viktor szerint, aki hozzátette: minél magasabb az adósság, annál inkább adót kell csökkenteni.

A volt kormányfő szerint ha a szocialisták elrontják a gazdaságpolitikát és nő az adósság, azonnal adót emelnek. A Fidesz elnökének meggyőződése, hogy a növekvő államadóságra is csak a munkahelyteremtésen keresztül lehet megtalálni az ellenszert, ehhez pedig adót kell csökkenteni. Orbán Viktor szerint ez a különbség a Fidesz és az MSZP politikája között.

Orbán Viktor az RTL Híradónak azt mondta, hogy a Bajnai-kormány válságkezelő programját teljesen el kellene vetni, helyette egy újra lenne szükség. Orbán Viktor szerint ezen nem is lehet módosító indítványokkal javítani. Egy más irányba mutató programot kell elfogadni, ha nem most, akkor majd a következő parlamentnek. A Fidesz erre készül. Orbán Viktor továbbra is bízik az előrehozott választásokban.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!