Mindenki szavazata számít

Ha polgári kormány lenne Magyarországon, akkor már réges-rég euró lenne. Mióta szocialista kormány van, nemhogy konkrét időpont nincs, hanem a fiktív időpont-sejtetések is egyre távolabbi és távolabbi időpontra kerülnek. A kormányzati csőd beismerése, hogy már céldátum sincs – közölte Semjén Zsolt szokásos heti interjújában.

Hozzátette: ha egy állam mond egyszer egy dátumot, és azt tartani tudja, az a befektetők és a gazdaság szereplői számára az ország stabilitásának, kiszámíthatóságának, befektetésre érdemes voltának a bizonyítéka.

Orbán Viktor egy televíziós interjúban azt nyilatkozta, hogy nem veszi készpénznek a közvélemény-kutatások szerinti támogatottsági arányokat. Orbán Viktor üzenetének a lényege Semjén Zsolt szerint az, hogy ne gondolja senki azt a polgári oldalon, hogy nélküle sikerülni fog a kormányváltás. Ez politikai üzenet is a saját táborunk felé: mindenkire szükség van, mindenki szavazata számít! – tette hozzá.

Pénteken lesz május elseje. Ezzel kapcsolatban a pártelnök elmondta: a május elseje alapvetően munkás Szent József ünnepe, Szent József az ács ünnepe. Maga a munka gondolata, egy mélységesen bibliai gondolat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!