Ne legyenek cinikusak a szocialisták: Simon még ma is képviselő!

A szocialisták még mindig nem értik, mi az erkölcs és mi a bűncselekmény. Ne gondolja az MSZP, hogy Simon Gábor eltávolítása után nem lesz közük a volt elnökhelyetteshez, Mesterházy Attila első emberéhez, vagy korábban Gyurcsány Ferenc államtitkárához. Simon Gábor nem magánemberként halmozott fel titokban közel negyed milliárdot, Simon Gábor nem civilként menekített tisztázatlan eredetű pénzeket ausztriai bankszámlára.

Simon Gábor a 240 milliós vagyon gondos befektetése idején a szocialisták vezető politikusa volt, a pénz fialtatása alatt az MSZP politikájának meghatározója. A politikust nem menti fel, ha tiszta kézzel irányít egy pártot, de gyanús eredetű bankszámlák között turkál. Utólag nem enyhíti Simon Gábor vagyonmentését, hogy minden tisztségéről lemondott és utólag semmi nem enyhíti a szocialisták felelősségét abban, hogy a múltjuk bűneit még mindig nem sikerült kitakarítaniuk a párt soraiból. A KDNP felhívja a figyelmet arra, hogy a nagy sietség ellenére Simon Gábor formálisan még ma is országgyűlési képviselő. Az MSZP cinikus, ha úgy tesz, mintha nem érdekelné a legfontosabb: egy vezető baloldali közéleti személy százmillióinak eredete.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!