Nyakó még az ötvenes években él

A szocialisták nehezményezik Kiss-Rigó László, szeged-csanádi megyéspüspök politikai állásfoglalását. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a stop.hu-nak elmondta: Nyakó Istvánnak semmi köze ahhoz, hogy egy püspök, mint magyar állampolgár, milyen politikai véleményt fogalmaz meg. Úgy látszik, hogy az MSZP szóvivője még mindig az ötvenes években él, amikor még egy pártbizottságból akarták megmondani, hogy egy püspöknek mi legyen a véleménye. Hozzátette: egy ilyen egyházi személynek pontosan ugyanolyan joga van a politikai véleményét kifejezni, mint egy matematikatanárnak, egy péknek, vagy egy villamosvezetőnek.

Semjén Zsolt szerint, amiről a püspök beszélt az tartalmilag, tényszerűen helytálló, a Fidesz-KDNP-kormány alatt ugyanis tökéletesen megvalósult az egyenlő finanszírozás. Az utóbbi években azonban az MSZP-SZDSZ-irányítás minden esztendőben 200 ezer forintot vett el átlagosan valamennyi, egyházi iskolába járó gyermektől.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!