Okosabban tenné a Jobbik, ha inkább magába nézne

A Jobbik radikális csapongásai közepette most éppen abba próbál belekötni, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt Országos Választmányát miért pont ott tartotta, ahol. Velük ellentétben mi nem kívánunk bekapcsolódni egy olyan vitába, amelyik tulajdonképpen egyes református politikusaik saját egyházi vezetőikkel való nézeteltéréseiről szólnak. A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye.

Mi természetesen nem akarjuk megmondani a jobbikosokkal ellentétben, hogy mit csináljanak egy független egyház vezetői. A helyszín, amelyről szó van, nem szakrális hely, hanem a Dunamelléki Református Egyházkerület székháza és konferenciaközpontja. A jobbikos állítással ellentétben tehát nem kollégium, így másokhoz hasonlóan - akik kibérelhetik a termet - semmiféle szabályozásnak nem mondott ellent, hogy a KDNP ott tartotta országos rendezvényét.

Okosabban tenné a Jobbik, ha inkább magába nézne, saját stílusára figyelne és nem mások vegzálásával töltené a karácsony előtti napokat.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!