Soha nem látott egység

Az európai parlamenti választás eredménye azt üzeni, hogy Magyarország felemelte a hangját, kimondta, hogy változást akar. Az országban a válság ellenére családok, fiatalok, idősek, betegek, művészek olyan összefogást hoztak létre, mely egység és egyetértés sose volt még tapasztalható – hangsúlyozta Orbán Viktor a vasárnapi szavazást értékelve.

Magyarországon az emberek olyan összefogást mutattak, amely eddig sem a politikai, sem a szellemi életben még nem volt tapasztalható – jelentette ki a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke. „Mindenki egyszerre szólt és mondta, hogy elég, más világot és új irányt akar. A szavazás eredménye azt is kifejezi, hogy le szeretnének zárni egy régi korszakot, mert az csak kudarcot, bizonytalanságot hozott és gátakat épített” – fűzte hozzá..

Orbán Viktor beszédében jelezte, hogy az elkövetkező napokban számos magyarázat születik majd az eredményekkel kapcsolatban. Kijelentette: egyetlen párt van, amelynek nem kell magyaráznia az eredményt. Az 56 százalék magáért beszél. Ez az eredmény Európában is példátlan, különösen úgy, hogy a Fidesz-KDNP „negyven százalékot vert a másodikra”.

A magyarok reménykedni akarnak a reménytelenség helyett, rendet, munkahelyet, felelős és elszámoltatható vezetőket akarnak az ország élére – fejtette ki a volt miniszterelnök. Szavai szerint Magyarország polgárai döntöttek, hogy nem mehet az, ami eddig ment, és az ország „talpra akar állni”.

Azt üzenik az MSZP-nek, hogy ne gátolják ezt a talpra állást, ne álljanak a változás útjába, és vonják le a konzekvenciákat.

Schmitt Pál a választási eredményeket ismertetve azt mondta: „Büszke vagyok arra, hogy ilyen nagyszerű csapatunk van”, amely 10-15 millió magyar ember érdekeit képviseli az Európai Unióban. Schmitt egy angol közmondást idézett, mely szerint a győzelem ellen nincsen érv, a vereség ellen nincs kifogás.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!