Soltész Miklós bízik abban, hogy lesz családi adózás

Bízik a családi adózás jövő évi bevezethetőségében az Országgyűlés szociális bizottságának kereszténydemokrata alelnöke. Soltész Miklós egy budapesti konferencián azt mondta: segíteni kell az anyák részmunkaidős foglalkoztatását.

Soltész Miklós a családok átmeneti otthonainak képviselői előtt közölte: bízik abban, hogy jövőre bevezethető lesz a családi adózás. Hozzátette: ennek az új adózási formának az az üzenete, hogy a gyermek vállalása nem egyenlő a szegénység vállalásával. A kereszténydemokrata politikus sürgető feladatnak nevezte a kilakoltatások felfüggesztését, a kényszerértékesítések visszaszorítását, a rezsiköltségek csökkentését.

Soltész Miklós hangsúlyos feladatként említette az anyák részmunkaidős foglalkoztatásának segítését. A tervek között szerepel a szociális bérlakás-építési program elindítása is.

A következő időszak fontos kormányzati feladata lesz az oktatáson belül a családi életre nevelés kereteinek megteremtése. Ez nem külön tantárgy lesz, de az fontos, hogy ne csupán szexuális felvilágosítást tartsanak az osztályfőnöki órákon – mondta a KDNP-s politikus. Változások lesznek az adományok áfakötelezettségével összefüggésben is, mert nem lehet akadályokat gördíteni azok elé, akik jó szándékkal akarnak adományozni – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!