Surján László irányítja a 2010. évi uniós költségvetési munkát az Európai Parlamentben

Az Európai Néppárti Képviselőcsoport ja  a mai napon megnevezte az Európai Unió 2010. évi költségvetésének parlamenti felelősét Surján László dr.  személyében. Először fordul elő, hogy egy "új" tagország képviselője  irányítja a mintegy 120 milliárd euró nagyságú költségvetésről szóló parlamenti döntéshozatalt. 

Surján László  Magyarország európai uniós csatlakozása óta folyamatosan tagja az Európai Parlament  költségvetési  bizottságának. 2007 óta a Néppárti Képviselőcsoport a költségvetési munkacsoportjának  vezetője. A 2009.évi  költségvetés néppárti felelőse.

„A 2010. évi költségvetést a gazdasági válság tudatában kell megtervezni. Folytatni kell a költségvetés átalakítását annak érdekében, hogy  erősödjék a polgárok biztonsága. Ez nagyon sok mindenre kiterjed, a munkahelyek megtartásától   a gazdasági stabilitáson át egészen az Európai Unió külső határainak hatékony ellenőrzéséig” - hangsúlyozta Surján László.

 A Magyar Néppárti Delegáció sajtóközleménye

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!