Támogatást a gyermekért kell adni

Támogatást a gyermekért és nem a gyermekből élőknek kell adni – jelentette ki Harrach Péter a Hajdú-Bihar megyei Polgáron. Harrach Péter a helyi művelődési központban rendezett rezsifórumon védelmébe vette a közmunkaprogramot, amely – mint kifejtette –, öntudatot ad a benne résztvevőknek, a gyerekeknek pedig példát, hogy dolgoznak és nem segélyért állnak sorba a szüleik.

Az új családtámogatási rendszerről szólva kiemelte a házasság és a család fontosságát. Olyan társadalomra van szükség, amely a munkára épül és amelyben szeretik a gyerekeket – mondta Harrach Péter hozzátéve, hogy ezt szolgálják az adóból a gyerekek után visszaigényelhető támogatások.

Külön kiemelte, hogy a kiskeresetűek a járulékokból és leírhatják a kedvezményt, így esetükben a bruttó jövedelem nettó bért jelent.

Harrach Péter figyelmezette mintegy 200 fős hallgatóságát, hogy a rezsicsökkentést több irányból támadják: a baloldal mellett Brüsszel és a külföldi cégek is mindent megtesznek ellene. A kormány ugyanakkor elszánt a rezsicsökkentés folytatásában, s ehhez kéri a választók felhatalmazását áprilisban – tette hozzá.

A kormánypárti politikus a paksi erőmű bővítésével kapcsolatban kijelentette: a bővítésnek nincs biztonsági kockázata, és „alaposan előkészített, szakmai döntés született” az ügyben.

„Az oroszok a legjobbak ebben, s Oroszország nem a Szovjetunió” – mondta Harrach Péter, aki szerint a paksi nukleáris energia olcsóbb, mint az alternatív megoldások, s hosszabb távon biztosítja a rezsicsökkentés fenntartását.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!