Vagyonvizsgálati eljárás indul Simon Gábor ellen

A Magyar Nemzet főszerkesztőjének, Liszkay Gábornak a kezdeményezésére vagyonvizsgálati eljárás indul Simon Gábor szocialista képviselő ügyében – közölte az Országgyűlés mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke az MTI érdeklődésére. Rubovszky György elmondta: kedden reggel hat órakor először email-ben, majd délelőtt tíz órakor papír alapon is megérkezett az eljárásra vonatkozó kezdeményezés.

Az általa fellelhető két címre elküldte a megkeresést Simon Gábornak, hogy a törvény szerinti öt napon belül nyilatkozzon, elismeri-e a hibát a vagyonnyilatkozatában, vagy kijavítja a dokumentumot.

A levelet a mentelmi bizottság elnöke az Országgyűlés futárszolgálatával próbálta meg kézbesíttetni, ám nem járt sikerrel: az MSZP kerületi irodáján megtagadták az átvételt, a képviselő lakcímén pedig nem vette át senki. A kézbesítést szerdán újra megkísérli – jelezte Rubovszky György, aki jövő keddre hívja össze a mentelmi bizottságot az ügyben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!