Végre Brüsszelben is úgy számolnak, ahogy Magyarországon

Örvendetes, hogy a matematika szabályai most már Brüsszelben is ugyanazok, mint Magyarországon. Az Európai Bizottság mai gazdasági prognózisa először ismeri el, hogy a magyar kormány gazdaságpolitikája jó úton jár. A kisebbik kormánypárt ezt arra reagálva, hogy idén a bruttó hazai termék 0,7, jövőre 1,8, 2015-ben pedig 2,1 százalékos növekedését jósolta Magyarországon az Európai Bizottság, kedden közzétett átfogó őszi gazdasági előrejelzésében.

Az Unió korábbi előrejelzései rendre hibásnak bizonyultak, mélyen alábecsülték Magyarország teljesítményét. A Bizottság azzal, hogy most 1,8 százalékos hazai gazdasági növekedést számolt a jövő évre, elismeri a foglalkoztatáspolitikában és a munkahelyteremtésben elért magyar sikereket és visszaigazolja, hogy a magyar gazdaság növekedési fordulatot vett. A KDNP szerint a deficiteljárás megszüntetése után az Unió prognózisa általánosan azt jelenti, hogy a magyar ember terhei csökkennek, a cégek helyzete javul, az ország jobban teljesít, a gazdaság egésze ezért jó pályára áll. Brüsszel értékelése egybecseng az idén várható növekedéssel, az Unió prognózisa pedig arról is „papírt állított ki”, hogy a jövő évi nem választási költségvetés, hanem a növekedés számszerű bizonyítéka.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!