Vissza kell adni az embereknek a döntés lehetőségét!

Orbán Viktor szerint az, hogy egy bukott párt akar új kormányt alakítani, ellentétes a demokráciával. A Fidesz elnöke szerint vissza kell adni az embereknek a döntés lehetőségét, mert az ország hitelét csak egy olyan kormány adhatja vissza, amelyet a választók hatalmaznak fel – jelentette ki a pártelnök a frakcióülés után. 

A parlamenti pártok frakciói külön-külön tanácskoznak reggel óta, hogy a kialakult politikai helyzetet elemezzék. A Fidesz ma a házszabálytól eltéréssel kezdeményezi az Országgyűlés feloszlatását, hogy a júniusi európai parlamenti választásokkal egy napon meg lehessen tartani az előre hozott országgyűlési választásokat is.

Orbán Viktor szerint csak egy olyan kormány adhatja vissza az ország hitelét, amelyet a választók hatalmaznak fel. A Fidesz elnöke úgy fogalmazott: egy bukott párt, mint amilyen az MSZP, nem alakíthat kormányt Magyarországon, ez ellentétes a rendszerváltással, a demokráciával és tiszteletlenség az emberekkel szemben. Szerinte a kormánynak vissza kellene adni az embereknek a döntés lehetőségét. Ehelyett ők erőltetik tovább kormányzást, irányt akarnak szabni az országnak, ez emberileg és politikailag is elfogadhatatlan – tette hozzá Orbán Viktor.

Hangsúlyozta: egy országot nem lehet egy bukott párt irányítására bízni, egy bukott párt nem delegálhat kormánytagokat, nem adhat miniszterelnököt, csak az emberek rovására, kárára, illetve akarata ellenére.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!