2017 az adócsökkentés és az otthonteremtés éve lesz

kdnp.hu
Forrás: MTI

A baloldal kezdettől támadja az otthonteremtési programot, ha rajtuk múlna, akkor ismét eltörölnék, ahogy kormányzásuk alatt egyszer már megtették – reagált a Fidesz-frakció szombaton Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s politikus kijelentéseire.

Az MSZP országgyűlési képviselője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) nem megoldja, hanem tovább mélyíti a lakhatási válságot Magyarországon.

A Fidesz szerint az MSZP volt az a párt, amely eltörölte az otthonteremtési kedvezményeket, több mint duplájára emelte a lakásáfát és devizahitelbe taszított rengeteg családot.

A Fidesz viszont – ahogy vállalta – kivezeti a családokat a devizahitel korszakából és segíti, hogy olcsóbban tudjanak saját otthonhoz jutni – írta a kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében. Hozzátették, hogy eddig, több mint 22 ezer családnak sikerült segíteni a csokkal, ami 43 milliárd forintos támogatást jelent.

A Fidesz közleménye szerint „2017 az adócsökkentés és az otthonteremtés éve lesz, az új lakásvásárlók illetve a házépítők továbbra is számíthatnak a csökkentett lakásépítési áfára és az áfavisszatérítés lehetőségére, amellyel milliókat spórolhatnak meg".
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!