Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun megye: 5 kereszt
Baranya megye: 12 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Fejér megye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron megye: 3 kereszt
Heves megye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Pest megye: 4 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 5 kereszt
Tolna megye: 4 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Azbej Tristan: A beruházásvédelmi javaslat segítheti Magyarország és San Marino beruházási és gazdasági kapcsolatainak fejlődését

Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, a KDNP alelnöke csütörtökön az Országgyűlésben kiemelte: a javaslat új elemmel egészíti ki a két ország közötti gazdasági együttműködés jogi kereteit, célja a kétoldalú gazdasági kapcsolatok, azon belül a beruházások előmozdítása. A megállapodás illeszkedik a kormány külgazdasági stratégiájába – mondta.

kdnp.hu - MTI

Hangsúlyozta: a megállapodástól azt várják, hogy segíti Magyarország és San Marino beruházási és gazdasági kapcsolatainak fejlődését.

Pánczél Károly, a Fidesz vezérszónoka szerint az orosz-ukrán konfliktus megmutatta, hogy a kölcsönös tiszteleten alapuló nemzetközi együttműködésre nagyobb szükség van, mint bármikor korábban. Magyarország fontos kérdésekben szövetségesi kapcsolatot tudott kialakítani San Marinóval, és minél szorosabban működnek együtt az országgal, annál inkább profitál abból Magyarország is - vélekedett. Hozzátette: az együttműködésük ezzel a javaslattal új szakaszba léphet a két ország közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése révén.