Hollik István: Mire képes a dollárbaloldal a hatalomért?

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője azt kérdezte hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában, hogy mire képes a dollárbaloldal a hatalomért?

kdnp.hu - MTI

Azt mondta: az elmúlt másfél évtizedben semmi sem változott a baloldalon, de már a bíróság mondta ki Fekete-Győr Andrásról és Varju Lászlóról, hogy csaltak és erőszakot alkalmaztak.

Azt kérdezte, hogy mire képes a baloldal a hatalom megszerzéséért, továbbá van-e helye egy csalónak és egy erőszaktevőnek a magyar Országgyűlésben.

Tuzson Bence igazságügyi miniszter válaszában leszögezte: egy országgyűlési képviselő amikor esküt tesz, vállalja, hogy Magyarország törvényeit megtartja és másokkal is megtartatja.

Emlékeztetett: Varju László 2018 decemberében több társával behatolt az MTVA székházába, ahol erőszakos cselekményt hajtott végre és ezen kívül volt egy választás elleni bűncselekménye is. Fekete-Győr András szintén bűncselekményt, hivatalos személy elleni erőszakot követett el, egy füstgránátot dobott a rendőrökre.

Ezek jogellenes cselekedetek, amelyek nem férnek össze azzal, hogy valaki Magyarország jogszabályait megtartja és másokkal is megtartatja. Ebből elsősorban az érintetteknek kell levonni következtetést – tette hozzá a miniszter.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!