Elsöprő Fidesz-győzelem Ferencvárosban és Fóton

Nem hivatalos eredmények szerint Bácskai János, a Fidesz-KDNP jelöltje dupla annyi voksot szerzett, mint Bánsághi Tamás, az MSZP jelöltje a IX. kerületi időközi választáson. Az első adatok szerint Fóton, ahol polgármestert választottak, szintén a Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot.

A ferencvárosi időközi országgyűlési választáson a választás második fordulója érvényes, mert a szavazók több mint 25 százaléka részt vett a szavazáson. Bácskai Jánosra 5332 (60,46 százalék), az MSZP jelöltjére, Bánsághi Tamásra 2452 (27,51 százalék), a Jobbikéra, Szegedi Csanádra 674 (7,58 százalék), a Humanista Pártéra, Várady Tiborra 350 (3,88 százalék), a Magyar Kommunista Munkáspártéra, Paulik Péterre 48 választó (0,56 százalék)szavazott.

Az első adatok szerint a fóti polgármester-választáson is a legnagyobb ellenzéki párt győzött. A település honlapján közzétett tájékoztatás szerint a Fidesz-KDNP jelöltje,  Dr. Mádly Zsolt a szavazatok 63,93 százalékát szerezte meg, míg legnagyobb ellenfele, az MSZP által támogatott Fábry Béla 32,5, a szintén induló Móczár Béláné pedig 3,58 százalékot kapott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!