Átadták az első Hazaváró pontot az újbudai kormányablakban

Forradalmi innovációnak nevezte a Hazaváró program kapcsán megvalósuló fejlesztéseket Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke pénteken Budapesten, a XI. kerületi, Bocskai úti kormányablakban megnyíló Hazaváró pont átadásán.

A politikus azt mondta, a külföldről tartósan hazatelepülni szándékozókat segítő honlap a magyar közigazgatás legjobb honlapja, a kormányablakokban megvalósuló úgynevezett egyablakos ügyintézési lehetőség – magyarul és angolul – pedig példaértékű.

KormányablakPanyi Miklós, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára hozzátette: a Hazaváró programmal a különböző élethelyzeteknek megfelelő, komplex szolgáltatáscsomagot dolgozott ki a kormány.

KormányablakSára Botond, Budapest Főváros Kormányhivatalának főispánja a közigazgatásban jelentős mérföldkőnek nevezve a Hazaváró pontok megnyitását úgy fogalmazott: a honlap a felhasználó oldaláról közelíti meg az elintézendő ügyeket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!