Semjén Zsolt: A bevándorlás kérdése a legfontosabb ma Európában

A bevándorlás kérdése a legfontosabb ma Európa számára – mondta a miniszterelnök-helyettes a Fidesz–KDNP országjárásán Barcson. Semjén Zsolt megjegyezte: a brüsszeli vezetés inkorrekt, törvénytelen és antidemokratikus.

A politikus kiemelte: a magyar emberek kifejezték, hogy nem akarnak kevert népességű országban élni, ez pedig a kormányt is kötelezi arra, hogy megvédje a nemzeti szuverenitást és a keresztény civilizációt. Semjén Zsolt hangsúlyozta: az életnek vannak olyan dolgai, amiket utólag helyre lehet hozni, de a bevándorlás nem ilyen.

Semjén Zsolt és Szászfalvi László BarcsonSemjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke (balra) és Szászfalvi László, Barcs és térsége kereszténydemokrata országgyűlési képviselője (jobbra) a kedd esti fórumon

A kereszténység a „karitászt”, a jótékonyságot írja elő, ami megvalósul a helyben történő segítéssel is. Ez a Hungary Helps - Magyarország segít program. Senki sem írhatja nekünk elő, még a brüsszeli bürokraták sem, hogy ellenőrizhetetlen tömegeket fogadjunk be egy velünk többnyire ellenséges kultúrából. Állítsuk meg a migrációt, hajrá Fidesz–KDNP! – zárta szavait a kereszténydemokrata pártelnök.

A Hír TV beszámolóját ide kattintva tekintheti meg.