Semjén Zsolt a KDNP szegedi bankettjének vendége volt

A KDNP szegedi szervezete közel három évtizede minden évben bankettel emlékezik a 48-49-es hősök helytállására. Ez alkalommal Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a párt elnöke volt a Csongrád megyei kereszténydemokraták vendége a kedd esti rendezvényen.

Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, közgyűlési frakcióvezető (balra), Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke (középen) és Kalmár Ferenc miniszteri biztos, a KDNP Csongrád megyei elnöke

Magyarország miniszterelnök-helyettese, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a párt helyi szervezete nemzeti ünnepünk alkalmából tartott bankettjére Szegedre látogatott.

szegedi bankettÜlnek balról jobbra: Haág Zalán, a KDNP szegedi elnöke, Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, Kalmár Ferenc miniszteri biztos, a KDNP megyei elnöke, Szaplonczay Miklós görög katolikus esperes-parochus és Szaplonczay Miklósné. Mögöttük Miklós Péter, a KDNP megyei önkormányati képviselője beszél

Miklós Péter megyei önkormányzati képviselő és Kalmár Ferenc miniszteri biztos köszöntötte a megjelenteket. 

szegedi bankettSzaplonczay Miklós görög katolikus esperes-parochus

Szaplonczay Miklós görög katolikus esperes-parochus imáját követően Semjén Zsolt Haág Zalánnal, a KDNP szegedi elnök-frakcióvezetőjével beszélgetett aktuális közéleti-politikai kérdésekről.

szegedi bankettSemjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke 

Az eseményről készített fotóriport első részét ide kattintva tekintheti meg, a második rész pedig itt érhető el.

KDNP FOTÓK: Váli Miklós, Veréb Simon

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!