Simicskó István: Soros receptkönyvéből dolgoznak Brüsszelben

A magyar Országgyűlésből üzent a KDNP frakcióvezetője az Európai Bizottság alelnökének. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Simicskó István volt a vendége, aki több bölcsességet várna el Vera Jourovától.

„Hogy értette ezt a több bölcsességet Vera Jurova kapcsán?” – kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

A Keresztenydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője egyértelművé tette, több bölcsességre lenne szükség egy európai vezető részéről.

„Ugye Salamon király a Szentírás szerint egy dolgot kért: nem hatalmat, nem pénzt, csak bölcsességet kért a Jóistentől. Egy ilyen kritikus helyzetben, amikor tombol a járvány a világban, akkor a felelősségünk sokkal nagyobb, mint korábban.

Egy európai politikusnak meg különösen nagy a felelőssége, ha liberális baloldali politikusról van szó, akkor is,

tehát ezért szükség van kellő körültekintésre, önvizsgálatra. Nem Magyarország kioktatására, nem a magyar emberek bántására, támadására van szükség, hanem segítségnyújtásra. De sem segítséget nem kapunk, sőt folyamatos kritikát kapunk és olyan szóhasználattal illet minket, ami példátlan és felháborító, és nyilván ezeken el kellene gondolkodnia egy felelős politikusnak. Én erre próbáltam felszólítani a magyar parlamentből Jurovát: gondolkozzon el, hogy miket nyilatkozik ezt követően és azon is, amit most tett –  mondta Simicskó István.

Az interjút itt tekintheti meg:

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!