Vejkey Imre: Rajtunk áll, hogy templomunk helyén mecset lesz-e

Vejkey Imre arról beszélt a napirend előtt elhangzott felszólalások első felében az Országgyűlésben, hogy az elmúlt években, hónapokban a „Brüsszel-Strasbourg-Soros triumvirátus” megpróbálta egyre nagyobb nyomás alá helyezni Magyarországot, és ez már egy Magyarország elleni koncepciós eljárásban is testet öltött, a „hazug” Sargentini-jelentésben.

Szerinte a „triumvirátus” mérhetetlen hatalmával, arroganciájával és helytartóival ránk akarja kényszeríteni a migránsok kötelező befogadását. Mi ez ha nem nyílt támadás a magyarokkal szemben, az őshonos európai népekkel szemben és az Európa gyökerét képező  keresztény civilizációval szemben? – tette fel a kérdést.

Vejkey Imre (KDNP) frakcióvezető-helyettes (Fotó: MTI, Kovács Tamás)

Hangsúlyozta: Nyugat-Európa mára destabilizálódott, a rend és biztonság helyett terror és félelemkeltés van jelen mindenütt. Úgy folytatta: Magyarországot azért vívja szabadságharcát, hogy a magyar emberek békében és biztonságban élhessenek, szabadon megvallhassák zsidó-keresztény-keresztyén hitüket minden fenyegetés vagy külön rájuk kényszerített adófizetés nélkül, és hogy magunk dönthessék el kikkel éljünk együtt saját hazánkban. A képviselő ehhez a harchoz kért támogatást és úgy fogalmazott: „rajtunk áll vagy bukik lesz e jövőnk, lesz-e templomunk, ahová járhatunk imádkozni, vagy mecset áll majd a helyén”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!