Aktuális politikai témákról tartottak pódiumbeszélgetést a KDNP országos családi napján

Fontos aktuálpolitikai kérdések kerültek napirendre a Kereszténydemokrata Néppárt országos családi napján vasárnap Héhalmon.

Az árnyékban is 40 fokos forróság ellenére csordultig megtelt az előadósátor a kereszténydemokraták országos csaladi napján Héhalmon, amikor KDNP-s vezető politikusok olyan kérdéseket jártak körbe, mint például az ellenzék külföldi támogatása, az EU-s források késleltetése, a kárpátaljai magyarok sorsa, valamint a pedagógusok bérének emelése.

PódiumSimicskó István, a KDNP alelnöke, parlamenti frakcióvezető, Latorcai Csaba miniszterhelyettes, a párt ügyvezető főtitkára, Rétvári Bence miniszterhelyettes, a KDNP alelnöke,  Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke, a KDNP frakciószóvivője, valamint Hölvényi György néppárti európai parlamenti képviselő, a KDNP alelnöke az érdekfeszítő előadás során a hallgatóságot is bevonta, és közösen vitatták meg a magyar politika és közélet legfontosabb időszerű kérdéseit.

Rétvári

A beszélgetés során elhangzott: két éven belül 800 ezer forintot kereshetnek majd a pedagógusok. Többen fölvetették, hogy a magyarországi ellenzék EU-s források befagyasztására irányuló kampánya a hazaárulás fogalmát súrolja, nemkülönben a baloldal által elfogadott, több milliárdos külföldi kampánytámogatás ténye. 

Pódium

A kereszténydemokrata politikusok hangsúlyozták: a magyar kormány továbbra is támogatni fogja a kárpátaljai magyarokat, illetve nemzetiségi és anyanyelvi jogaik visszaállítását, de természetesen fontosnak tartja az Ukrajnából érkező menekültek további segítését is. A valódi megoldást azonban természetesen a háború azonnali befejezése, a béke jelenthetné.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!