Átadták a KDNP szeretetcsomagjait Bács-Kiskun megyében is

A kecskeméti, bajai, kalocsai, kiskunmajsai, dávodi és sükösdi kereszténydemokraták is kivették részüket a KDNP országos, karácsonyi adománygyűjtő akciójából, mellyel a rászorulóknak igyekeztek szebbé tenni az ünnepet.

KDNP Baja, karácsonyi adományZöld Lászlóné, a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezőtitkára, a KDNP Bajai Szervezetének elnöke; Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője (Fidesz) és Fekete Szabolcs esperes-plébános, a Katolikus Karitász és a Máltai Szeretetszolgálat Bajai Szervezeteinek lelki vezetője (FOTÓ: Koprivanacz Kristóf)

A KDNP Bajai Szervezete kilenc darab szeretetcsomagot adott át a Katolikus Karitász és a Máltai Szeretetszolgálat helyi képviselőjének. A nehéz helyzetben élők támogatására gyűjtöttek a Kereszténydemokrata Néppárt Bács-Kiskun megyei szervezetei, amelyek közül kilencet a bajai és a kiskunmajsai csoport együtt adományozott.

Mellettük a kalocsai, dávodi és sükösdi szervezetek tagjai egyaránt 2-2 doboz tartós élelmiszerrel, valamint édesség-adománnyal segítették a környezetükben élő rászorulókat. A kecskeméti KDNP-alapszervezet is támogatta a megyeszékhelyen élő, szükséget szenvedőket.

Zöld Lászlóné Bács-Kiskun megyei szervezőtitkár, a KDNP bajai elnöke elmondta, hogy az adománydobozok egyenként mintegy 15 kilogrammosak, amelyek rászorulókhoz történő eljuttatásában kérték a szeretetszolgálatok segítségét.

Fekete Szabolcs esperes-plébános, a Katolikus Karitász és a Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezeteinek lelki vezetője megköszönte az adományozók támogatását, amely hozzájárul a rászoruló, gyermeket nevelő családok karácsonyának szebbé tételéhez.

Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, Baja és térsége országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a jóság láthatóvá válik a karácsonyi időszakban. Jó lenne, ha az év minden napján így történne, hiszen a segítségre máskor is szükség van – tette hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!