Azbej Tristan: Az álhírekkel ellentétben folytatódik a Hungary Helps Program!

„Most mi is – ahogy mindenki – a koronavírus elleni hazai küzdelemre összpontosítunk, ám eközben sem feledkezünk meg az üldözött keresztényekről" - hangsúlyozza Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára. „Azonban azért, hogy a veszélyhelyzet elhárultát követően segíteni tudjunk nekik, most magunkon, a magyar embereken kell segíteni" - emeli ki a politikus.

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára

Azbej Tristan kifejti, „ha Magyarországon lenne minőségi ellenzéki újságírás, az mindenkinek a javára válna. Egy jó kritikus ugyanis segít abban, hogy jobbá váljunk. Egy jó kritikus békeidőben is hírt ad Magyarország sikeres nemzetközi szerepvállalásáról – az ellenzéki sajtó természetesen ezt sose tette meg korrekt módon, és most, a nehezebb időkben is csak kárörvendeni képes.

Ezért nem érzek örömet, de nem is tudom sajnálni azt, hogy a HVG-től az Index.hu-n át a Magyar Hang - A Túlélő Magazinig a teljes magyar ellenzéki médiának ismételten sikerült bohócot csinálnia magából a Hungary Helps - Magyarország segít program kapcsán.

Bármennyire is azt szeretné az ellenzéki fake news gyár, hogy a Hungary Helps Program és vele együtt az üldözött keresztények megsegítése megszűnjön, ki kell ábrándítanunk kitartottjaikat: a valóság az, hogy a Hungary Helps küldetése és munkája tovább FOLYTATÓDIK. Az üldözött keresztényeken segíteni ugyanis nem kegy, hanem kötelesség."

A Miniszterelnökség sajtóközleményét itt olvashatják

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!