Azbej Tristan: A Hungary Helps csatlakozik a koronavírus elleni küzdelemhez

A Hungary Helps program a nemzetközi téren szerzett tapasztalataival csatlakozik a koronavírus elleni hazai küzdelemhez - jelentette be Azbej Tristan államtitkár csütörtök délelőtt.

Azbej Tristan (KDNP), a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára

Most mindenekelőtt a honfitársainkat, magunkat kell megóvnunk – írta Facebook-oldalán Azbej Tristan, amikor bejelentette: a Hungary Helps program a nemzetközi humanitárius programok, segélyakciók révén szerzett tapasztalatával csatlakozik a koronavírus elleni hazai küzdelemhez.

Az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár közölte: a Révész Máriusz által vezetett, önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport munkájába kapcsolódnak be.

A világméretű járvány miatt olyan válsághelyzettel nézünk farkasszemet, amelyben minden szaktudást, kreativitást, tapasztalatot mozgósítani kell. Az akciócsoport tegnapi videokonferenciája is ezt a célt szolgálta – fogalmazott Azbej Tristan.

Kifejtette: „a következő időszakban Hungary Helps program szakembereivel, önkénteseivel és a nemzetközi gyakorlatunkkal szeretnénk hozzájárulni a frontvonalban küzdők erőfeszítéseihez”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!