Azbej Tristan: Imaláncot indítok Homonnay Gergelyért

A minap, a macskájáról is ismert provokátor kísérletet tett arra, hogy beletaposson néhány millió, történelmére büszke és/vagy hívő magyar ember lelkébe, amikor olyanokat írt, mint, hogy „közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált, és törölte a seggét”.

Azbej Tristan (KDNP), üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár

Én érzem magam kínosan, hogy Gergely miatt ennyire vissza kell mennem az időben, de arra még a csattogós lepkék és a játszóterek által meghatározott életszakaszomból emlékszem, hogy a csúfolkodót azzal lehetett legjobban helyére rakni, ha az ember nem húzta fel magát rajta.

Ma ezt így mondjuk: ne etesd a trollt.

Másrészt pedig eszembe jut az a kereszténydemokrata alapgondolat is, amit a miniszterelnök Tusványoson megfogalmazott: szemben a modernkori militáns liberálisokkal, mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk.

Így hát, Gergely, az a helyzet, hogy amit csinálsz, az szánalmas és izzadtságszagú, ahogy a művelt angol mondja: cringy. A politikusi hivatásomat egyrészt arra tettem fel, hogy jót tegyek a közösségeknek, akikért dolgozom. De arra is, hogy amit képviselsz, az oda kerüljön, ahova való: az eszmetörténet szemétdombjára. Tudom, hogy erre flegmán azt mondod, hogy nem érdekel mit gondolunk mi, pármilliónyian, de azt is tudom, hogy valójában ez nem így van. Sütkérezel a figyelemben, és az éltet, ha triggerelsz.

Másrészt viszont, Gergely, látom benned is a Jóisten hasonlatosságára teremtett embert, és ez arra indít, hogy minden cinizmus, leereszkedés, kommunikációs kunszt vagy rossz szándék nélkül elmondjak érted egy imát, és erre kérjek másokat is

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!