Bagdy Gábor: Karácsony Gergely elkölti a főváros megtakarítását – VIDEÓ

Bagdy Gáborral, a Kereszténydemokrata Néppárt fővárosi szervezetének elnökével beszélgetett a Vasárnap.hu a főváros jelenéről és arról, hogy kezd visszatérni a Demszky-korszak.

2002 óta, húsz éve vagyok önkormányzati képviselő a fővárosban. Megéltem két ciklus Demszky Gábor-féle városvezetést, utána pedig kilenc évig lehettem Tarlós István mellett főpolgármester-helyettes. Ez azt jelenti, hogy eléggé látom a főváros életét és az ott zajló tendenciákat - mondja Bagdy Gábor, a Fővárosi Közgyűlés KDNP-s képviselője a Vasárnap.hu-nak adott videós interjújában. Majd így folytatja:

Azt láthatjuk, hogy kezd visszatérni a Demszky-korszak.

Mire gondolok? Számos példát tudnék erre felhozni. Mi 2010-ben, amikor átvettük a város irányítását, Tarlós István főpolgármesterségével 180 milliárd forintos hiánya volt a fővárosnak, ennyi adóssága volt. A BKV-nak ezen kívül volt még 70 milliárd forint működési hiánya is.

Ezeket összeadva látjuk, hogy

hatalmas és nagyon súlyos örökséget kellett átvennünk. Ezt kilenc év alatt úgy fordítottuk át, hogy nem 180 milliárd forintos adóssága volt a fővárosnak, hanem a főváros számláján otthagytunk 200 milliárd forintot. Ezt a 200 milliárd forintot éli most föl a Karácsony Gergely-féle városvezetés.

2010-ben 87 milliárdot, 2011-ben 64 milliárdot, a maradékot meg most ebben az évben éli fel - fogalmaz Bagdy Gábor.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!