Bagdy Gábor: Karácsony nem csinál semmit, csak a kormánnyal vitázik

Bagdy Gábor, a Fővárosi Önkormányzat KDNP-s képviselője volt a Hír TV Napi aktuális műsorának vendége. A korábbi főpolgármester-helyettes szerint a Demszky-korszak éled újra a fővárosban.

Nagy, budapesti lakógyűlést hívott össze Karácsony Gergely. A főpolgármester a közösségi oldalára feltöltött videóban beszélt arról: megtalálták azt az eszközt, amelyen keresztül minden fővárosinak lehetősége lesz kiállni a városért.

Május elején minden 14. életévét betöltött budapesti kap egy elektronikus levelet, illetve azonosítószámot, ennek segítségével lehet majd szavazni a feltett kérdésekről.

Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint aggályos Karácsonyék akciója.

Péterfalvi Attila a Mandiner megkeresésére azt mondta, először fontos kideríteni, milyen forrásból dolgozik a főváros; honnan tudja, hogy ki töltötte be a 14. életévét; és honnan van meg nekik a 14. életévüket betöltött személyek elérhetősége.

Bagdy Gábor a műsorban elmondta, hogy 2010-ben

240 milliárd forintos adóssággal vette át Tarlós István a fővárost, és 2019-ben az átadáskor több mint 200 milliárdot hagytak a kasszában.

A képviselő Karácsony Gergely munkásságáról csak annyit jegyzett meg, hogy „kedvesen mosolyog, nem csinál semmit, és egyetlen fő feladata, hogy a kormánnyal vitatkozik.” Pénzügyileg nem indokoltak a csődre vonatkozó kijelentései – hangsúlyozta Bagdy Gábor.

Az interjú itt nézhető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!