Bayer show - Rétvári Bence: valódi maffiamódszer az, hogy ha valakinek azért kell fizetnie, hogy megvédje a saját határát

Míg Németország azt mondja, hogy saját védelme érdekében bevezeti a határellenőrzést a migránsokkal szemben, addig Magyarországot megbüntetik ugyanezért. De mit tehetünk ez ellen? És vajon megértik-e végre a többi tagállamban is, hogy miért van szükség az unió külső határainak védelmére? Erről is beszélgetett Bayer Zsolt Rétvári Bence parlamenti államtitkárral, a KDNP alelnökével a Bayer showban.

Rétvári

Az az ország, ami megvédi a határát és erre költ kétmilliárd eurót, azután fizetnie kell azért, hogy önmagát megvédhesse, a legrosszabb alvilági filmek védelmi pénze jut az eszembe ilyenkor.

Amikor ahhoz, hogy a saját magam országát megvédjem, azért nekem büntetést kell fizetnem naponta emelkedő tétellel, és ezt a jogomat akarják elvitatni“

– mondta Rétvári Bence.

Kiemelte, hazánk azonban továbbra is kiáll az igazáért és nem engedi, hogy illegális migránsok lépjenek a területére, és ha kell ezeket az embereket buszokkal küldi át Brüsszelbe.

A teljes adás az alábbiakban tekinthető meg: 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!