Budapestnek meg kell védenie magát a migránsoktól

Orbán Viktor szerint ahhoz, hogy Budapest megvédhesse magát a migránsoktól, az kell, hogy az emberek ne engedjék kormányt alakítani azokat a politikusokat, akik bevándorlóországgá tennék Magyarországot és ilyen várossá a fővárost.

A miniszterelnök, a Fidesz elnöke erről abban a kampányvideóban beszél, amely akkor készült, amikor – az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva – pártja józsefvárosi képviselőjelöltje, Kocsis Máté mellett korteskedett.

Budapestnek és Józsefvárosnak meg kell védenie magát a migránsoktól – hangoztatja Orbán Viktor a Facebook-oldalán kedden közzétett felvételen, hozzátéve: e nélkül meg fog ismétlődni, ami 2015 nyarán a Keleti pályaudvarnál vagy a II. János Pál pápa téren történt, márpedig „teljesen egyértelmű, hogy nem akarjuk", hogy az akkori események még egyszer megtörténjenek.

Ennek megakadályozásához az kell, hogy nem engedjük a kormányrúd közelébe azokat a politikusokat, akik nem a magyar emberek érdekeit szolgálják, hanem bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot és bevándorlóvárossá Budapestet – hangsúlyozta a miniszterelnök.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!