Címzetes professzor lett Semjén Zsolt + Fotók

Címzetes egyetemi tanár lett az Óbudai Egyetemen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki végzettségét tekintve teológus doktor és szociológus, egyúttal címzetes docens a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A KDNP elnökének az egyetem rektora és szenátusa ítélte oda az elismerést, amelyet hétfőn az EU-Ped 2011 című pedagógusnapi ünnepségen adtak át. Németh Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára Pro Universitas kitüntetést vehetett át az eseményen.

Az EU-Ped a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével tartott rendezvény, amelyet az Óbudai Egyetem most első alkalommal rendezett meg. Az eseményen részt vett Dux László felsőoktatási helyettes államtitkár, Mészáros Alajos, az Európai Parlament szlovákiai képviselője és Korhecz Tamás, a szerbiai Magyar Nemzeti Tanács elnöke.


 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!