Díszpolgári címet kapott Hatvanban Semjén Zsolt

Ünnepélyes képviselő-testületi ülésen adta át a „Hatvan Város Díszpolgára” címet Horváth Richárd polgármester Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének, miniszterelnök-helyettesnek a közelmúltban felújított Garassalkovich-kastélyban pénteken.

Semjén Zsolt Hatvan díszpolgáraA „Hatvan Város Díszpolgára” címet ünnepélyes képviselő-testületi ülésen adták át a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A méltatásban elhangzott, a kitüntetettnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az évtizedekig elhagyatottam álló, romos Grassalkovich-kastély megújulhatott és benne helyet kaphatott a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum. Ezzel Hatvan turisztikai szempontból is fontos célállomássá vált. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy a Széchenyi Zsigmond nevének égisze alatt megvalósuló 2021-es Vadászati Világkiállítás egyik kultikus, kiemelt helyszíne Hatvan legyen.

Semjén Zsolt Hatvan díszpolgáraA „Hatvan Város Díszpolgára” címet ünnepélyes képviselő-testületi ülésen adták át a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének (KDNP Fotó: Váli Miklós)

A díszpolgári cím laudációjában kiemelték, Semjén Zsolttal folyamatos a kapcsolata Hatvannak, hiszen sok olyan fejlesztési terv van, amely a kastélyhoz, a városhoz, valamint a vadasparkhoz kötődik.

Semjén Zsolt Hatvan díszpolgáraA „Hatvan Város Díszpolgára” címet Horváth Richárd polgármester adta át Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Az ünnepségen a kitüntetett köszönetet mondott a hatvaniak megtisztelő bizalmáért, külön kiemelve, hogy Szinyei András, a város KDNP-s alpolgármestere és a helyi kereszténydemokrata szervezet az elmúlt években nagyon sokat tettek a város és környéke fejlődése, az ott élők közössége jövőjének  érdekében.

Semjén Zsolt Hatvan díszpolgára

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!