Dr. Bagdy Gábor: A kerületi városvezetés eredményei a főváros jelenlegi vezetése nélkül nem jöhettek volna létre

Lakossági Fórumot tartott a XIII. kerületi FIDESZ-KDNP Harrach Tamás választmányi elnök meghívására. Dr. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes, a XIII. kerületi polgármesterjelölt röviden bemutatkozott, és köszöntette a meghívott vendégeket. Beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy amit a kerületi városvezetés elért az az ország és a főváros jelenlegi vezetése nélkül nem jöhetett volna létre, majd átengedte a szót Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőnek, aki megtartotta előadását.

Bagdy Gábor (KDNP), főpolgármester-helyettes, a XIII. kerületi polgármesterjelölt előadást tart a FIDESZ-KDNP XIII. kerületi lakossági fórumán (Budapest, 2019.09.19. KDNP fotó: Váli Miklós)

Georg Spöttle előadásában hangsúlyozta, hogy a FIDESZ-KDNP kormányzat fő irányvonalai: a munkahelyteremtés, a hagyománytisztelet, a biztonság, a gyerekek neveléséhez biztosított támogatások olyan környezetet teremtenek, ahol érdemes élni és maradni a magyarságnak, ellenben a drogok és az idegen kultúrákból érkező, gyors meggazdagodást leső bevándorlók komoly biztonságpolitikai kockázatot jelenthetnek országunk számára a jövőben.

Harrach TamásHarrach Tamás választmányi elnök előadást tart a FIDESZ-KDNP XIII. kerületi lakossági fórumán (Budapest, 2019.09.19. KDNP fotó: Váli Miklós)

A meghívott előadók rávilágítottak arra, hogy a fideszes kerületvezetők fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, míg az ellenzéki vezetők megszüntetik a munkahelyeket, és „drogosokat, migránsokat és melegbárokat" akarnak. Ahol szocialista városvezetés van, ott gyárak romjai vannak munkahely-teremtés helyett.

Georg SpöttleGeorg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő előadást tart a FIDESZ-KDNP XIII. kerületi lakossági fórumán (Budapest, 2019.09.19. KDNP fotó: Váli Miklós)

A német-magyar származású Spöttle a németországi helyzetet ecsetelte: említette a nyelvtudás és a beilleszkedés hiányát, a drogmaffiákat, az elkövetett bűncselekmények számának megduplázódását - különös tekintettel a nemi erőszakra. A németeknél szerinte nem beszélhetne ilyen nyíltan erről, mert ott rögtön lenáciznák ezért. Ugyanakkor a németeknek is elegük van ebből, ezért költöznek sorra Magyarországra, mert itt „nem tartanak terrortámadástól, és a gyereket el lehet küldeni fagyiért, nem fogják molesztálni.”

Bagdy GáborBagdy Gábor (KDNP), főpolgármester-helyettes XIII. kerületi lakossági fóruma (Budapest, 2019.09.19. KDNP fotó: Váli Miklós)

És „a baloldali politikai szerint ez jó" – vélekedett Spöttle, név szerint is említve Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát, akik Brüsszelben ma a migránsok betelepítéséért, az ország megbüntetéséért, a 2015 előtti állapotok visszaállításáért lobbiznak. Spöttle szerint az ellenzékiek célja „a teljes elpuhulás és önfeladás”, és így jutunk el odáig, hogy majd „transzvesztiták mesélnek katonáknak”, mint a németeknél.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!